Gratis Usenet payserver proberen

Wat is de beste, snelste en toch betaalbare usenet provider? We hebben de beste payservers voor je op een rijtje gezet. De beste providers bieden hoge downloadsnelheden, een uitmuntende retentie en een vriendelijke klantenservice.

Downloaden met een payserver

Wat is een payserver? Hoe vind je een goede downloadserver waarmee je video’s, audio bestanden, e-books, games en meer kan downloaden? Hoe pak je video’s, audio bestanden, games en dergelijke uit nadat je ze hebt gedownload? Waar moet je opletten als je virusvrij wilt downloaden? Welke websites en diensten zijn handig als je wilt downloaden middels een Usenet server? Op deze website laten we het je allemaal zien. We hebben enkele simpele instructie video’s waarin je precies ziet hoe je kan downloaden uit usenet nieuwsgroepen.

Verschillende Usenet providers

Een payserver is een simpelweg gezegd een server waarmee je uit meer dan 200.000+ nieuwsgroepen kan downloaden. Je moet in bijna alle gevallen betalen voor het gebruik van een dergelijke server. Er zijn vele verschillende payservers, die worden verstrekt door Usenet providers. Wat de beste Usenet provider voor jou is, hangt af je wensen, wil je dag en nacht snel downloaden, een paar keer per week, slechts af en toe, of zoek je een payserver die je kunnen delen met iemand?

gratis usenet payserver

De kosten van een payserver

Als je opzoek bent naar een zeer snelle payserver, met een hoge retentie van 4000+ dagen ben je een ongeveer een tientje per maand kwijt. Betaal je per jaar dan is het meestal niet meer dan een euro of 8 per maand. Er zijn ook payserver diensten die slechts enkele euro’s per maand kosten. De mogelijkheden zijn dan wat beperkter. De retentie en downloadsnelheden zijn iets minder, het zal vaker voorkomen dat je een bestand niet kan downloaden, maar voor een beginnende downloader is het uitstekend. Wij hebben de beste Usenet providers opgenomen op deze website.

Gratis Usenet proberen?

Gratis Usenet is natuurlijk altijd beter dan betaald Usenet. Een gratis nieuwsserver vind je helaas nergens. Tenzij je gaat kijken bij bepaalde providers die een goede payserver aanbieden. Dat is wel de laatste plek om te zoeken naar een gratis nieuwsserver, denk je misschien? Toch zijn er enkele goede providers die je de mogelijkheid bieden om eerst vrijblijvend te kijken of hun diensten bij je passen. Ze willen dat je hun diensten probeert omdat ze denken dat je dan ooit een betalende klant wordt. Als de diensten van een provider niet bevallen, beëindig je de gratis Usenet account en probeer je een andere provider die ook een gratis Usenet account aanbiedt.

Gratis Eweka of Pure Usenet accounts

Enkele van de beste Usenet diensten die je gratis kan proberen zijn hieronder opgenomen.

Eweka onbeperkt 1 week gratis downloaden
Pure Usenet 1 week gratis testen
Tweaknews 10 dagen gratis downloaden
XSNews 2 weken helemaal gratis testen
Usenet.nl 150 GB, 2 weken lang downloaden
Usenext.nl 300 GB 1 maand lang downloaden

Nieuwsserver delen met vrienden?
Bij de meeste providers is het niet toegestaan om een nieuwsserver te delen. Sommige providers staan dit wel toe. Het voordeel is dat je dan een payserverserver kan delen met een buur, familielid of collega. Op deze manier kan je de kosten, die zowiezo al erg laag zijn, nog verder te beperken. Tevens is het mogelijk om middels de logins en de juiste downloadprogramma’s overal gebruik te maken van de nieuwsserver dienst. Natuurlijk ben je niet geboden aan een IP adres. Je kan overal waar je maar wilt downloaden. En als je een VPN wilt gebruiken en anoniem wilt downloaden, kan dat ook.